专属客服微信
点点服务号
返回点点首页
关注我们
关于点点
评价APP
评级
评论内容
发布时间

Telekom Srbija

Odgovor od mts-a

   (该评论已被删除)

Poštovani, kao što ste već obavešteni, a s obzirom na to da nema prijavljene smetnje, ne postoji mogućnost da utvrdimo da li su Vam ugovoreni servisi bili dostupni u navedenom periodu.
Na osnovu provera, nažalost, Vaš prigovor nije osnovan.

2021年03月04日
Virus

   (该评论已被删除)

U zadnje vreme mi se cesto pojavljuje virus pa ako ne obratim paznju pojavi mi se u kalendaru obavestenje koje ne mogu da obrisem kao da je telefon zarazen virusom, , nego tek u podesavanju kalendara i brisanjem nekog novog profila koji se pojavio !?

2021年02月26日

Telekom Srbija

Reklamacija

   (该评论已被删除)

I dalje Vam ne radi aplikacija. E to ti je kad se partijski zapošljavaju ljudi......

2020年12月03日

Telekom Srbija

Reklamacija

  

Juče sam im uputio reklamaciju u vezi računa za 9 i 10 mesec 2020, jer u okviru box paketa korisnik ima uslugu korisćenja aplikacije, putem mobilnog, tableta i PC, a oni tu uslugu na ovakav način uskraćuju i time se ne pridržavaju ugovora prema korisniku, jer putem mobilnog korisnik nema uslugu korišćenja mts tvgo.
Na ovakav način krše ugovor pa smatram da korisnik ima pravo na obavestenje o problemu korišćenju usluge, pa čak i pravo na raskid ugovora, naplaćuju box paket a ne pružaju uslugu u celosti koju ih vezuje ugovor pa čak su morali i smanjiti cenu usluge box paketa.
Trebalo bi što više korisnika da im uputi reklamaciju po računu, i obratiti se zaštiti potrošača.
Dobio sam odgovor da su u toku radovi na poboljšanju performansi mts TVGO servisa, kao i da očekuju funkciju usluge uskoro. Prigovor su uputili na dalje rešavanje pa ćemo videti.....

2020年11月23日

United Media

Bagovanje

  

Baguje konstantno sama aplikacija skroluje, trosu bateriju

2020年06月25日
暂无数据