评价APP
评级
评论内容
发布时间

Crypto.com Exchange

Very bad!

  

Exchange is very bad, it crashes at key moments, very bad! I do not recommend it, it is not for serious players! App for kids! But fee-s is biggest in market!

2022年07月13日
Must have

  

Top!

2022年06月28日

A1 Hrvatska d.o.o.

iOS 15.5, still don’t work! eror 700

  

Ovo smeće od aplikacije jos uvjek ne radi! Tko radi na odrzavanju app-a, majmuni? I oni bi prije…

2022年06月26日
last update is bad

  

app is crashing!

2022年06月07日

Netflix, Inc.

Loše loše!

  

Razlika americki Netflix i Hrvatski nebo i zemlja! Cemu to?! I cemu Ukrajinski titlovi uz jos par banana tilova? Preskupo je ovo $ranje da se tako ponašate!

2022年06月06日

Ministarstvo zdravstva

Ok app!

  

Radi korektno, jednostavno, sve ok!

2021年11月26日

Zagrebačka banka d.d.

App je zaista vrh!

  

Odlična app, jako funkcionalno sve, jednostavno za upotrebu a uz sve to izgleda i mocno. Novi update je izvrstan, pozdravljam face ID! (nadam se da ce bit i na poslovnoj ZABI) uglavnom svaka čast!

开发者回复 回复时间 2021年11月09日

Poštovana/Poštovani, hvala Vam na pohvalama! Veseli nas što koristite m-zabu. Vaša Zaba

2021年11月08日

Telegram FZ-LLC

Super but..

  

Last update have time delay bug, fix that. (btw best app ever!)

2021年09月28日

Shazam Entertainment Ltd.

Great!

  

Must have app!

2021年04月28日

HBO Holding Zrt.

ponuda jako LOŠA!

   (该评论已被删除)

nista novo vec jako dugo, par dobrih filmva ostalo tuga teska! U nedostatku iceg pametnog ubacili su seriju “Prijatelji” ej Prijatelji!!! Znaci tuga jad i čemer! Ubacite jos “Sam u kuci” i to je to... dno dna.. Morat cemo se pozdravit... HBO to Go BYE BYE!

2021年04月23日

APIS IT

jebo vas novi update!!

   (该评论已被删除)

NE RADI!!!

2021年04月20日

iRobot Corporation

Top

  

Must have product! ❤️

2021年03月21日
VERY BAD!!!!

   (该评论已被删除)

WARING !!! The application is insecure, not safe for transactions! Buddy send me 40€in bitcoin cash, I NEVER PRECIVED!
In customer service work “bots” don’t use this app you WILL LOSE YOUR MONEY!

2021年02月14日

Privredna banka Zagreb d.d.

odlična app

   (该评论已被删除)

i dalje odlicno i funkcionalno, bravo!

2021年02月10日
Sranje!

   (该评论已被删除)

TESKO SRANJE OD IGRICE I SVE JE PUNO HAKERA!

2021年01月27日

Privredna banka Zagreb d.d.

odlična app

  

funkcionalno, bravo!

2021年01月08日

LINE Corporation

Superb app!

  

I love this app long time, must have! Best sound quality during a voice call.

2020年12月14日

Njuškalo

loše

  

Jebala vas muzika kad oglas otvorim, mrknuli bi se u pak za malo kuna! Mislim da vam je kraj blizu, indikatori su tu! Aplikacija teski horor!!

开发者回复 回复时间 2020年07月31日

Pozdrav zlocesti_zg, hvala na prijavljenom. Molimo te detalje vezano za Vau vau istaknuto oglašavanje, što misliš pod time da je često izvan funkcije?

2020年11月16日
FULL OF HACKERS, VERY BAD!

  

DON’T SPEND YOU’R MONEY AND TIME FOR THIS SH*T GAME! GAME IS FULL OF HACKERS FOR LONG TIME AND DEVELOPERS STEAL YOUR MONEY IN MANY WAYS!!! DON’T BUY NOTHING FROM THIS GAME, THIS IS COMPLETE FRAUD OF GAME AND DEVELOPERS!!!!

2020年09月09日

Audi

loša app

  

Neupotrebljivo, loše!

2020年09月07日

Njuškalo

loše

  

Loša aplikacija, nekad dobra sad katastrofa, non stop se radi nesto na njoj kao da je nuklearka u pitanju, kresha se često i često van funkcije a “vau vau” oglasi ne funkcioniraju kako spada. Počeli su se ciganit na svim poljima i naplacivat svaki qurac! NE PREPORUCAM!

2020年07月29日

Privredna banka Zagreb d.d.

odlična app

  

funkcionalno, bravo!

2020年07月27日
Very bad!

  

The game is full of hackers, not worth a single cent! Developers are total incompetent and with no skills and knowlege to solve the any problem! Customers service is very very bad! Don’t spend money for this game! GAME IS FULL OF HACKERS VERY LONG TIME AND IT’S impossible play this “GAME” long time! Don’t buy nothing, hackers own this game and you will throw away money! This game is DEAD and development to, just you will spend your money for NOTHING!

2020年05月24日

Hrvatski Telekom d.d.

sranje od app

  

Aplikacija vam me žešće sranje! Registracija preko broja mobitela je nemoguca! Ucite malo od drugih operatera kako se to radi! I ljudi koji vam rade u call centru znaju biti poprilicno tupavi. Da ima - star rate kliknuo bi.

2020年02月13日

Telegram FZ-LLC

bug

  

You have bugs in last version, the messages have been deleted and the notification shows them in kain app. Fix this!

2019年11月18日

Netflix, Inc.

srednja žalost ponuda! a sama app odlicna!

  

app odlicna, ponuda katastrofa, ni sjena Netflix-u dostupnom na americkom app storu, barem 70% lošija ponuda od amera, onda ste se barem mogli potrudit stavit subove na hr za one koji ne barataju engleskim; rezime.. ponuda jako losa za razliku od americkog.. a za app palac gore, radi izvrsno. (zar smo mi hrvati zivimo u tolikoj banana drzavi da je i Netflix ogranicen ponudom?!)

2019年02月05日

Meta Platforms, Inc.

👍🏻

  

super

2018年10月10日

Shazam Entertainment Ltd.

top 👍🏻

  

must have app! 😎

2017年09月27日
katastrofa

  

ne radi! 0 bodova :(

2017年03月08日

WhatsApp Inc.

strava i uzas

  

dislike!!! ☹️

2017年02月25日
暂无数据