专属客服微信
点点服务号
返回点点首页
关注我们
关于点点

PostNord - Track your parcels

Track and send parcels
中国
开发者
PostNord Group AB
App ID
分类
参考
价格
免费
最新版本上线日期
2021年06月07日 
App Store 打开 

评分

当前版本评分
3.15

1446个评分

5
590
4
158
3
97
2
92
1
509
所有版本评分
3.16

1450个评分

5
592
4
159
3
97
2
93
1
509

评论词条统计

评论热词
平均评分
影响指数
搜索排名
相关评论数
暂无数据

评论详情

评级
评论内容
发布时间
Irriterende

By Tofs Tofs   

Den er blevet langsommere. Nu må man, efter at man har åbnet appen, sidde og vente mens der kommer nye opdateringer om de pakker der er på vej. Det kører ikke særlig automatisk i øjeblikket ...

开发者回复 回复时间 2019年07月12日

Hi! I'm sorry to hear about your issues with the app. Can you please send an email to labs@postnord.com with the Parcel number and we will look into it. Regards Mats, PostNord.

2021.06.11 19:10:48
Tracking

By Jackjoensson   

Irriterende at få en masse opdateringer hvor der ikke står noget nyt. Har i nat modtaget 3 fra app + en mail + en sms. At købe porto via app er fint, men resten er da rent hø. Hvis folk sender mig sms om natten, så forventer jeg virkeligt at det er vigtigt.

2021.06.10 13:15:17
PostNord

By okkerxx123321   

Idet omfang jeg kan undgå at bruge PostNord ,gør jeg det, da det er virker særlig godt
Hverken tracking eller levering er brugbar

2021.06.10 01:09:31
Bedste postapp

By Fast bruger   

På markedet! Meget bedre end konkurrenter & med flere features. 😃👌🏼

2021.06.09 20:00:22
Fungere som det skal

By Udfylder næsten alle behov   

Det er bare nemt. Du skal ikke gøre særlig meget selv. Man kunne dog godt have en funktion, der gør, at man kan overdrage evnen til at hente pakken, til andre mennesker.

2021.06.04 19:01:11
fejl

By KollegeFischberger   

Hvor sclrt er det i 2021 at lave en Iphone app der bare fungerer?!? Kan ikke vælge den rigtige placering til modtagerflex. Ukompetent coder…

2021.06.03 04:29:32
Elendigt

By Flowtho   

Gang på gang får jeg min pakke meget senere end forventet. En kæmpe skuffelse, og man kan ikke engang se hvor pakken præcist er i appen. Elendigt, simpelthen!

2021.06.01 18:24:28
Manglende afvisering

By Jønne p   

Ja hvis det virker er det smart, men nu er det anden gang jeg ikke er adviseret om pakke på vej,
Nu var jeg tilfældigvis hjemme og modtog de 5 pakker jeg havde bestilt,
Stort problem hvis jeg selv skulle hente
dem i en tilfældig pakkeshop fa jeg ikke har bil

2021.05.31 17:33:15
I liked the previous app better

By Freja2    (该评论已被删除)

This new branding UX doesn’t look as beautiful as the previous app and that is a shame. It misses the colors and different drawings for which occasion. I hope you will change it to something more interesting in the future.

2021.05.27 06:11:34
Køb af fysiske frimærker virker ikke

By Jyden68    (该评论已被删除)

Når man har tastet kortoplysninger ved køb af fysiske frimærker, kommer der en blank side, og så ryger man tilbage til billedet, hvor man taster kortoplysninger, og intet er sket.

2021.05.26 23:07:44
暂无数据
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 49