TVMAK.com shikoni kanale shqip Live dhe te incizuara -Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj. -Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar Ne i transmetojme vetem kanalet të cilat kemi leje Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje. Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri ose nga telefoni -PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE (Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni në www.TvMAK.Com) -This app enables you to watch TV channels on iPhone, iPad and other platforms. -Some channels are recorded and you can watch the programs up to 7 DAYS The application is LEGAL and all Channels processed on our servers are with low mobile resolution, stable and without interruption. TvMak is a free TV platform that you can watch from your PC, iPhone and any other phone. -FOR ALL CHANNELS THAT WE TRANSMIT TO OUR PLATFORM WE HAVE PERMISSION AND AUTHORIZATIONS FROM THE RELEVANT TELEVISIONS (If you want your TV to be part of this platform, contact us at info@TvMAK.Com) We respect the intellectual property rights of others. It is our policy to respond to any claim that Content posted on Service infringes on the copyright or other intellectual property rights (“Infringement”) of any person or entity. If you are a copyright owner, or authorized on behalf of one, and you believe that the copyrighted work has been copied in a way that constitutes copyright infringement, please submit your claim via email to info@tvmak.com , with the subject line: “Copyright Infringement” and include in your claim a detailed description of the alleged Infringement as detailed below, under “DMCA Notice and Procedure for Copyright Infringement Claims” Also Our Service may contain links to third party web sites or services that are not owned or controlled by tvmak. tvmak has no control over, and assumes no responsibility for the content that tv stations show or present to public, privacy policies, or practices of any third party web sites or services. We do not warrant the offerings of any of these entities/individuals or their websites. Shikoni TV kanale shqip ne iPhone, iPad dhe platforma tjera. -Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar Aplikacioni është LEGAL dhe PA pagesë. PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE (Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne info@TvMAK.Com)