专属客服微信
点点服务号
返回点点首页
关注我们
关于点点

Min Læge

中国
开发者
Praktiserende Lægers Organisation
App ID
分类
医疗
价格
免费
最新版本上线日期
2021年06月17日 
App Store 打开 

评分

当前版本评分
3.74

2440个评分

5
1193
4
424
3
230
2
182
1
411
所有版本评分
3.74

2437个评分

5
1193
4
425
3
230
2
181
1
408

评论词条统计

评论热词
平均评分
影响指数
搜索排名
相关评论数
暂无数据

评论详情

评级
评论内容
发布时间
Min Læge

By Anne-Mettw   

Skam man ikke længere kan skrive sammen med lægen mere . Det er et stort minus.

开发者回复 回复时间 2020年09月30日

Det kan man skam(?). Har du mulighed for at kontakte supporten under Mere / Support?

2021.06.17 18:39:11
Videokonsultation fejlede

By Dokumenting   

En videokonsultation blev ikke til noget i dag, fordi lægen ikke kan kalde op til en patient i gruppe 2.

2021.06.16 21:02:51
Det har da kun gjort det umuligt at få kontakt

By det en ommer   

Det er ringe !

2021.06.14 19:40:14
Meddelelser

By dorte 65   

Det er fint, jeg kan se indbakke og tidligere svar. Men jeg vil også gerne kunne se udbakke og tidligere sendte meddelelser

2021.06.14 14:06:29
Just in Danish

By kmsv1985   

I don’t speak Danish.. it would be good to have the option to use a version in English.

2021.06.11 16:34:39
Skøn app

By Pernille de Linde   

Let at bruge og logisk

2021.06.10 14:42:33
Nem og lige til app.

By mariakathrine   

Jeg bruger faktisk ikke min læges hjemmeside længere, og ringer kun til dem, hvis det er noget der er helt akut eller som er nemmere at beskrive med sagte ord.
Nem og lige til app, der kan det den skal, efter mit behov, i hvert fald.

2021.06.09 00:37:23
Mangler notifikationer

By StinBal   

Det kunne være en god hjælp, hvis man fik notifikationer om kommende aftaler, f.eks. dagen før (som andre sundheds-apps) og oplysning om tidspunkt og om det er fysisk fremmøde inkl. adresse eller videokonsultation

2021.06.08 19:04:52
Dårlig app

By Gitte M.   

Denne app er i mine øjne ikke værd at bruge, bestilte en henvisning fra min læge, som hun lagde ud med det samme, men der gik 5 dage inden min læge appen poppede op med en notifikation omkring henvisningen.

2021.06.07 00:56:33
Appen er blevet meget bedre, men…

By Bjarnman   

Der er stadig plads til forbedringer.
Prøveresultat funktionen er meget nyttig, med mulighed for, at sammenligne med tidligere resultater, men det ville alligevel være rart, hvis man kunne samle de nye resultater for hurtigt overblik.
Jeg mangler også at kunne se resultat fra urinprøve mv. da det af en eller anden grund ikke kommer med på samme måde som det gør på sundhed.dk

开发者回复 回复时间 2019年10月29日

Det er vi kede af at høre. Vi vil også den kommende måneder opdatere app'en med nye funktioner og nyt design. Det håber vi vil gøre app'en mere brugbar for dig. Hvis oplysninger mangler eller de ikke opdateres som du skal, vil vi opfordre dig til kontakte supporten (i appen under Mere / Support)

2021.06.05 23:57:04
暂无数据
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 91