EasyPark – parkera enkelt

Hitta, parkera & betala enkelt
中国
开发者
EasyPark
App ID
分类
导航
价格
免费
最新版本上线日期
2021年03月29日 
App Store 打开 

评分

当前版本评分
4.31

7695个评分

5
5149
4
1305
3
415
2
149
1
677
所有版本评分
4.21

8367个评分

5
5401
4
1385
3
459
2
193
1
929

评论词条统计

评论热词
平均评分
影响指数
搜索排名
相关评论数
暂无数据

评论详情

评级
评论内容
发布时间
Undvik

By jpfriis   

Missnöjd med funktionalitet, m m, har sagt upp abonnemanget.

2021.04.09 23:59:03
Extra avgifter

By Connyrocker   

Använde denna app tidigare men aldrig mer.. har massor med extra avgifter andra inte har. Helt värdelöst när du rör dig på olika platser i Stockholm .. bye bye easypark! Girighet e värdelöst.. varför skulle det vara dyrare o parkera i tex Väsby jämfört med Solna .. för att man inte är i som zon.: störtlöjligt. Kolla deras konkurrenter dom har ingen avgift. Och det spelar ingen roll om man ska parkera i innerstaden eller Solna eller Väsby tex.. easypark tar extra betalt i dom olika zonerna

开发者回复 回复时间 2021年04月09日

Hej Conny! Då parkeringskostnaden du betalar i appen går till parkeringsoperatören som äger respektive parkeringsyta, tar EasyPark ut en serviceavgift för att täcka de kostnaderna som finns för att driva vår tjänst och erbjuda alla dessa fantastiska funktioner som förenklar din parkeringsvardag. Vi är transparenta med att vi tar ut en serviceavgift och redan vid din registrering i appen så tar du del av denna information och godkänner villkoren för serviceavgift om du önskar fortsätta parkera med EasyPark.
I vissa städer har vi avtal och du behöver därför inte betala en serviceavgift på deras parkeringsytor. Dessa städer kan du läsa mer om på https://easypark.se/
Allt gott, Barri på EasyPark😊

2021.04.07 01:49:49
Extra avgifter

By Connyrocker    (该评论已被删除)

Använde denna app tidigare men aldrig mer.. har massor med extra avgifter andra inte har. Helt värdelöst när du rör dig på olika platser i Stockholm .. bye bye easypark! Girighet e värdelöst.. varför skulle det vara dyrare o parkera i tex Väsby jämfört med Solna .. för att man inte är i som zon

2021.04.02 06:30:43
Saknar SMS park

By Mortask   

SMS park appen är betydligt bättre och det är mindre steg för att starta en parkering jämfört med denna

开发者回复 回复时间 2021年04月09日

Hej Mortask, tack för din kommentar! Då SmsPark och EasyPark har gått ihop som företag så jobbar vi på att integrera de bästa funktionerna från båda appar i en app 😊
Vår strävan är att du ska bli nöjd som kund. Allt gott, Barri på EasyPark

2021.03.30 17:16:17
Ok app, men...

By Waingroove   

Easy Park tar mer betalt för parkering än andra. Dessutom inget de informerar om. Bojkotta...

开发者回复 回复时间 2021年03月31日

Hej, Parkeringskostnaden du betalar i appen går inte till oss utan till parkeringsoperatören som har hand om appen. Vi tar sedan en serviceavgift på 15 % av parkeringskostnaden, minimum 4,95kr per parkering som vi är helt transparanta med. När du registrerar dig i appen första gången behöver du nämligen godkänna serviceavgiften för att kunna starta din första parkering, samt som den framgår på parkeringskvitton. Allt gott, Barri på EasyPark 😊

2021.03.30 06:29:24
Dålig användarvänlighet

By Mejann    (该评论已被删除)

Har råkat stänga av parkeringen flera gånger när jag ska swipa uppåt för att byta app. Riktigt dålig UX.

开发者回复 回复时间 2021年03月29日

Hej Mejan, Vi beklagar att höra detta. Vi ska givetvis ta till oss detta som feedback då vi ständigt jobbar på att utveckla vår tjänst. Önskar dig en härlig måndag! 😊
Allt gott, Barri på EasyPark

2021.03.27 21:19:59
Smidig

By Dunderhonungen    (该评论已被删除)

Funkar bra för det mesta. Den har dock ett problem när man ska förlänga sin tid(swish). När man går vidare för att betala sin förlängda tid vill den att man ska betala för den tid man redan har betalat för. Behöver avsluta parkeringen och starta om på nytt för att den ska funka.

开发者回复 回复时间 2021年03月29日

Hej, tack för din feedback! Med swish erlägger du full taxa + förlängd tid när du förlänger din parkering. Du får sedan swishat tillbaks till ditt konto den första summan du swishade. Ifall man vill debiteras slutsumman på sin parkering en gång så kan man byta sin betalmetod i appen till betalkort/faktura.
Ha en härlig måndag!😍
Allt gott, Barri på EasyPark

2021.03.27 02:18:13
Serviceavgift

By flamencokungen    (该评论已被删除)

Sedan den första mars får jag en serviceavgift på 4,95 kr för varje gång jag parkerar på ett visst ställe. Jag har stått där tidigare utan att få den här serviceavgiften.
Men det beror enligt kundtjänst på att jag parkerat på en två-timmar-gratis-parkering på annat ställe ( gul zon? ) i vår stad, och sedan inte bytt ”operatör”, och det gör man i appen tydligen. Men det går ju inte att byta ”operatör” i appen. Det är bara en ( Svensk parkeringsservice, eller nåt ) som kommer upp när jag försöker parkera på den förstnämnda platsen. Jag brukar handla på ICA, men om jag går till Coop och köper mjölk så skulle ICA enligt Easyparks logik höja mjölkpriset för mig i ICA-butikerna..?
I villkoren står det att man ska bli meddelad ett visst antal dagar innan priser ändras. Jag tycker att detta är en prisändring, och jag har inte blivit meddelad om det.
Vid ett par tillfällen när jag parkerat på det förstnämnda stället har det dock kommit upp en varningsruta ”Det gick inte att parkera” men när jag klickat bort den har parkeringen startat. Är det Easyparks sätt att säga att vi hädanefter lägger på en femma på dina parkeringar. Lite otydligt i så fall.
Nej tack, inget mer EasyPark för mig.

开发者回复 回复时间 2021年03月26日

Hej! Vi är transparenta med vår serviceavgift och informerar om den när man först registrerar sig i vår app. När man registrerar sig första gången så får man direkt vår serviceavgift, sedan kan man aktivt byta prisplan till ett servicefritt prisplan som gäller lokalt, dvs. endast inom det avtalade området.
Det låter som att du har bytt prisplan till vårt servicefria prisplan och därefter lyckats byta tillbaks till vårt prisplan med serviceavgift. Du får jätte gärna kontakta oss på support@easypark.se så att vi kan kolla närmare på detta😊 Allt gott, Barri på EasyPark

2021.03.24 21:41:49
Smidigt!

By - - M - -    (该评论已被删除)

Det enda som är dåligt, är att man bara kan parkera 1bil. Hade varit bra om man kunde betala för flera bilar samtidigt

开发者回复 回复时间 2021年03月24日

Hej M, tack för din ärliga recension! Vi jobbar ständigt på att utvecla vår app så din feedback hjälper oss. Jag vet att ett sådant förbättringsförslag har blivit framfört till vårt apputvecklingsteam tidigare och vi hoppas på att det kan komma i framtiden😊 Ha en härlig onsdag!
Allt gott, Barri på EasyPark

2021.03.23 01:55:36
Stopped working in the middle of the overnight parking, got the fine.

By MrMeSeekssss    (该评论已被删除)

I had set an overnight parking, and parking stoped early in the morning, and I got the fine by the time I woke up. That parking time set wheel is super annoying to use.

开发者回复 回复时间 2021年03月23日

Hello! First of all, we are very sorry to hear that you have recieved a fine. Please contact us on support@easypark.se so we can investigate if there were any technical issues from our side. Wish you a great afternoon!
Sincerely, Barri at EasyPark😊

2021.03.22 17:43:39
暂无数据
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 103