专属客服微信
点点服务号
返回点点首页
关注我们
关于点点

Google Maps

Navigatie en OV
中国
开发者
Google LLC
App ID
分类
导航
价格
免费
最新版本上线日期
2021年06月01日 
App Store 打开 

评分

当前版本评分
4.54

145163个评分

5
102217
4
29397
3
7903
2
1782
1
3864
所有版本评分
4.52

153277个评分

5
107011
4
31380
3
8319
2
2032
1
4535

评论词条统计

评论热词
平均评分
影响指数
搜索排名
相关评论数
暂无数据

评论详情

评级
评论内容
发布时间
Where is Palestine?

By tasnimramada   

Where is Palestine?

2021.06.12 04:43:32
Free Palestine

By Alisar 🇵🇸   

Where is palestine 🇵🇸?

2021.06.12 04:26:37
.

By free Palestijn   

Where is Palestina 🇵🇸

2021.06.12 04:22:26
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

By Tolga rb   

فلسطين حرة 🇵🇸

2021.06.12 03:34:40
K

By khaled.1997   

Where is Palestine?

2021.06.12 02:57:21
Doet niet meer wat hij moet doen.

By yvonnieje   

Helaas op zoek naar een andere hij laat je erg omrijden terwijl je ook auto had kunnen keren op de weg heel frustrerend.

2021.06.12 02:06:57
Missen huizen en gebouwen

By Lottoes   

In Oegstgeest in de Nieuwe Rhijnzicht staan nieuwe gebouwen en huizen

2021.06.06 19:47:54
Bad

By dahhay1   

Where is Palestine?

2021.06.04 01:24:42
Onnodig omrijden‼️

By RA362   

De app diverse keren in binnen- en buitenland uitgeprobeerd, terwijl ik ook het navigatiesysteem in mijn wagen aan had staan. Onlangs zelfs een reis heen- en terug van elk 1000km naar het buitenland gemaakt.
En wat blijkt, Google Maps laat je onnodig omrijden, waardoor de reis ruim een uur langer zou duren.
Daarnaast ziet de interface van het navigatiesysteem in mijn wagen er een stuk prettiger uit, dan de simpele variant van Google Maps.
App is voor mij nutteloos, dus verwijderd.

2021.06.03 03:05:27
Werkt redelijk

By Blaz0r   

Auto routes kan Google aardig berekenen, maar zodra die Amerikanen uit hun auto stappen en gaan lopen of fietsen klopt er veel niet in deze app.
“Fiets-routes” via de auto wegen ipv fietspaden. Of ergens heen wandelen heeft een kortere afstand dan fietsen, want de fiets gaat via de weg en lopen via het fietspad, terwijl je op het fietspad staat, logisch man! 😩

2021.06.03 00:11:49
暂无数据
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 398