Vodite svoju trgovinu s bilo kojeg mjesta

Upravljajte svojim poslovanjem dok ste u pokretu pomoću mobilne aplikacije WooCommerce. Dodajte proizvode, kreirajte narudžbe, primajte brza plaćanja i pratite nove rasprodaje i ključne statistike u stvarnom vremenu.

Dodajte i uredite proizvode dodirom
Počnite za nekoliko sekundi! Stvorite, grupirajte i objavite proizvode izravno sa svog Android telefona ili tableta. Uhvatite svoju kreativnost u trenutku kad se pojavi – odmah pretvorite svoje ideje u proizvode ili ih spremite kao nacrte za kasnije.

Kreirajte narudžbe u hodu
Jednostavan je kada napravite neke proizvode. Odaberite artikle iz svog kataloga, dodajte dostavu, a zatim ispunite podatke o kupcu kako biste brzo izradili narudžbu koja se sinkronizira s vašim inventarom.

Uplate osobno
Prikupljajte fizička plaćanja koristeći WooCommerce In-Person Payments i čitač kartica. Započnite novu narudžbu - ili pronađite postojeću koja čeka plaćanje - i poduzmite plaćanje pomoću čitača kartica ili digitalnog novčanika, kao što je Google Pay.

Budite obaviješteni o svakoj prodaji
Sada kada aktivno prodajete, nikada ne propustite narudžbu ili recenziju. Ostanite u tijeku tako što ćete omogućiti upozorenja u stvarnom vremenu – i osluškujte taj zarazni zvuk "cha-ching" koji dolazi sa svakom novom prodajom!

Pratite prodaju i najprodavanije proizvode
Pogledajte koji proizvodi pobjeđuju na prvi pogled. Pratite svoj ukupni prihod, broj narudžbi i podatke o posjetiteljima po tjednu, mjesecu i godini. Znanje = moć.

WooCommerce je najprilagodljivija platforma za e-trgovinu otvorenog koda na svijetu. Bilo da pokrećete posao, bavite se fizičkom prodajom na mreži ili razvijate web stranice za klijente, koristite WooCommerce za trgovinu koja snažno spaja sadržaj i trgovinu.

Zahtjevi: WooCommerce v3.5+.

Pogledajte Obavijest o privatnosti za korisnike u Kaliforniji na https://automattic.com/privacy/#california-consumer-privacy-act-ccpa.